Як зробити фонтан з кульок своїми руками: поради та трюки

Як зробити фонтан з кульок своїми руками: поради та трюки

Оформити будь-яке свято фонтанами з надувних куль – чудова ідея. Виглядає такий декор чудово, він сподобається всім, хто буде присутнім на урочистості. Кулі наповнюють гелієм, роблять їх зв'язки й прикріплюють нагорі додаткові елементи. Фонтан із кульок на день народження буде доречний для будь-якої статі, віку та статусу. Різні оформлювачі подарують вам справжню казку, прикрасивши фонтанами із гелієвих куль приміщення, де зберуться гості. Але коштує готовий товар немало. Набагато вигідніше купити кульки оптом та самостійно створити з них фонтан.

З чого почати роботу?

Спочатку потрібно зробити обтяження, щоб конструкція була стійкою, а кульки з гелієм не розліталися. Далі потрібно: 

  • взяти кульки та наповнити їх водою;

  • кулі для фонтану краще на кілька хвилин заповнити повітрям, а потім спустити його, запустивши в порожнину гелію, до хвостиків треба прив'язати гарні стрічки;

  • кріпити фольговані кульки до обтяжувача краще мотузкою, підібраною в колір, якщо такої не знайшли, використовуйте кольорові стрічки.

Якщо все зробити правильно, кулі будуть гарно виглядати й імітуватимуть краплі води, як справжній фонтан. Замовити товар в роздріб легко в спеціалізованих магазинах для декору.

Варіанти формування фонтанів з куль

Фонтанчики із куль бувають різні. Їх можна скласти з:

  • виробів різного діаметра, наприклад, класичних куль та великих;

  • виробів з латексу та фольги, а також – пластикових;

  • гелієвих фольгованих фігурок;

  • позицій із наповнювачем, написами, картинками.

Композицію можна прикрасити й додатковими елементами, наприклад гірляндами, бантами, паперовими квітами. Ідей для оформлення фонтанів безліч – не складно буде купити товар оптом, щоб скласти композицію на будь-який смак. Елементи легко вирушать у політ, якщо їх добре не закріпити. До такої композиції можна прикріпити записані на листочках побажання, мрії, цілі. Вишукані та креативні набори добре виглядають як у великому залі, так й на природі. 

Фонтан із повітряних кульок створить неповторну атмосферу казки та чаклунства не гірше, ніж інші види декору. Доставка по Україні повітряних куль здійснюється максимально швидко, тому ви встигнете створити унікальну конструкцію своїми руками.